Ryhmäanalyysikoulutus Oy

Ryhmäanalyysi-
koulutus Oy

• Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää ryhmäanalyyttiseen viitekehykseen perustuvia koulutusohjelmia. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Taru Kaivola ja hallituksen jäseninä Marketta Apajalahti, Kristiina Toivola, Aila Kauranen ja Marianna Sorvali.
  • Yhteystiedot:
    Ryhmäanalyysiyhdistys ry
    PL 41, 00531 Helsinki
    info@ryhmaanalyysi.fi
    Y-tunnus 2069072-3
Ryhmäanalyyttinen ryhmäpsykoterapeutti-
koulutus

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy/Ryhmäanalyysiyhdistys ry aloittaa ryhmäanalyyttisen ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksen yhdessä Helsingin yliopiston kanssa syksyllä 2018. Hakuaika helmikuussa. Kts. koulutusohjelma. Seuraa yliopiston sivuja.

Täydennyskoulutus

Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää lisäksi erilaisia koulutustapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki ryhmistä ja ryhmäanalyysistä kiinnostuneet. Katso lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

Tilauskoulutukset

Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää lisäksi räätälöityjä koulutuksia. Ota yhteyttä Taru Kaivolaan, taru.kaivola@saunalahti.fi, puh. 050 360 2077.