Ryhmäanalyysikoulutus Oy

Ryhmäanalyysi-
koulutus Oy

• Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää ryhmäanalyyttiseen viitekehykseen perustuvia koulutusohjelmia. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Taru Kaivola ja hallituksen jäseninä Marketta Apajalahti, Eeva Elorinne, Aila Kauranen ja Marianna Sorvali.
  • Yhteystiedot:
    Ryhmäanalyysiyhdistys ry
    PL 41, 00531 Helsinki
    info@ryhmaanalyysi.fi
    Y-tunnus 2069072-3
Ryhmäanalyyttinen ryhmäpsykoterapia-
koulutus

Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää yhdessä Helsingin yliopiston kanssa ryhmäanalyysikoulutuksen lähivuosien aikana. Seuraa yliopiston sivuja. Tutustu myös koulutuksen suunniteltuun rakenteeseen.

Täydennyskoulutus

Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää lisäksi erilaisia koulutustapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki ryhmistä ja ryhmäanalyysistä kiinnostuneet. Katso lisätietoja Ajankohtaista-sivulta.

Tilauskoulutukset

Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää lisäksi räätälöityjä koulutuksia. Ota yhteyttä Taru Kaivolaan, taru.kaivola@saunalahti.fi, puh. 050 360 2077.