Tapahtumat & ajankohtaista

Perjantaiseminaarit

Perjantaiseminaarit 2019 kevätkaudella 25.1., 8.3., 5.4. ja 10.5., jolloin pidetään myös yhdistyksen kevätkokous.

Seminaarien teemat ja alustajat ilmoitetaan myöhemmin.

Talviseminaari

Ryhmäanalyysiyhdistys ry ja Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestävät yhdistyksen 15-vuotisjuhlaseminaarin
”RATKAISUJA RYHMÄSTÄ”
8.2.2019 Helsingissä.
Katso esite ja ilmoittaudu.

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN
Kansainvälisiä seminaareja

Foulkes Lecture, Study Day and AGM 2019; Juan Tubert-Oklander, ”Beyond psychoanalysis and group analysis: The urgent need for a new paradigm of the human being”. London 17-18th May 2019.

CREATING LARGE GROUP DIALOGUE in ORGANISATIONS and SOCIETY
kts. esite

Autumn Workshop 2019: ”Authority in groups and our societies”. St Petersburg 1-3rd November 2019.

18th GASI Symposium, Barcelona, 1-5th September 2020

Muita ajankohtaisia aiheita

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy/Ryhmäanalyysiyhdistys ry yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa käynnistävät ryhmäanalyyttisen ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksen syksyllä 2019. Hakuaika keväällä 2019. Tarkempaa tietoa koulutusesitteestä ja Helsingin yliopiston kotisivuilta.

Psykoterapeuttiset valmiudet -koulutus (30 op): Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy ja Suomen Mielenterveysseura ry järjestävät yhdessä ryhmäanalyyttispainotteisen koulutuksen alkaen marraskuussa 2018 Helsingissä. Tarkempaa tietoa tästä.

Tilaa Yksilöksi ryhmässä -kirja: Kirjan voi tilata Aila Kauraselta hintaan 25 euroa. ailakauranen@gmail.com tai puh. 0400 131 857. Lue myös lehdistötiedote.

Yhdistyksen uusimmat Facebook-julkaisut
2019/01/02
Kuvat henkilön Ryhmäanalyysiyhdistys Ry julkaisusta

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!
Ota päivyrisi esiin ja merkitse siihen nämä koulutukset - ja voit mieluusti kertoa niistä myös omissa verkostoissasi.

2018/12/21

Ryhmäanalyysiyhdistys toivottaa kaikille seuraajilleen oikein hyvää vuodenvaihteen pyhien aikaa!

2018/12/13

Muistathan tämän, kerro kaverillekin, jaa esitettä!
Kiitos!

« 1 of 16 »