Tapahtumat & ajankohtaista

Perjantaiseminaarit

Perjantaiseminaarit jatkuvat syksyllä entiseen malliin osoitteessa Laivastokatu 14 B (ovisummeri Andante Consulting Oy). Tilaisuudet aloitetaan klo 16 ja päätetään klo 19.15, välissä kahvitauko.

Syyskauden ajankohdat ja aiheet ovat:

Syyskuu 9.9.
Elokuva Radu Mihaileanu; Konsertti (Le Concert) 2009, 115 min.

Lokakuu 7.10.
Alustus "Konfliktit ryhmässä", Taru Kaivola

Marraskuu 25.11.
Alustus "Onko etätyönohjaus tulevaisuuden valtavirta?", Esa Pursiainen ja Heikki Launila

Yksilö ryhmässä - ryhmä yksilössä -seminaari 11.-12.11.2022

Seminaari soveltuu kaikille ryhmien parissa työskenteville ja/tai ryhmistä kiinnostuneille.

Tarkemmat tiedot seminaarista

Ilmoittaudu seminaariin
Kansainvälisiä seminaareja

Linkkejä kansainvälisiin ryhmäanalyyttisiin tapahtumiin:

SELC Zoom Meeting 17th of September.
Relationality. A Bridging link between Psychoanalysis and Group Analysis.
kts. tästä

Muita ajankohtaisia aiheita

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy/Ryhmäanalyysiyhdistys ry yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa ovat käynnistäneet ryhmäanalyyttisen ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksen elokuussa 2021.

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2023. Hakuaika on helmikuussa 2023.

Yksilöksi ryhmässä -kirja, hinta 25 euroa sekä juuri painosta tullut kirja Senioripysäkki - ryhmänohjaajan käsikirja, hinta 20 euroa. Hintoihin lisätään postituskulut. Kirjoja voi tilata Aila Kauraselta ailakauranen@gmail.com tai puh. 0400 131 857. Lue myös lehdistötiedote.

Yhdistys Facebookissa