Tapahtumat & ajankohtaista

Ryhmäanalyyttisen ryhmäpsykoterapian koulutusohjelma 2024

Ryhmäanalyyttinen ryhmäpsykoterapeuttikoulutusHaku koulutukseen alkaa vuoden 2024 tammikuussa ja koulutus alkaa elokuussa 2024. Katso esittelyvideo ja tutustu lisätietoihin!

19.1.2024 Dynamic Group Psychotherapy – Clinical Work and Research

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy järjestää workshop-tilaisuuden etäyhteydellä. Kouluttajana toimii Steinar Lorenzen ja tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Perjantaiseminaarit

Perjantaiseminaarit jatkuvat syksyllä entiseen malliin osoitteessa Laivastokatu 14 B (ovisummeri Andante Consulting Oy). Tilaisuudet aloitetaan klo 16 ja päätetään klo 19.15, välissä kahvitauko.

Syyskauden ajankohdat ja teemat ovat:

29. syyskuuta; Ryhmäanalyysi organisaatioiden ja työyhteisöjen kehittämistyössä, alustajana Anri Nordgren
3. marraskuuta; Kansallisuuksien välisien ristiriitojen kuvauksia Elif Shakakin kirjan Kirottu Istanbul pohjalta, alustajana Marketta Apajalahti
1. joulukuuta; Sosiaalinen tiedostamaton Suomessa, alustajana Saana Janhunen

Ryhmäanalyysikoulutus

Katso ryhmäanalyysikoulutuksen esittelyvideo! Ryhmäanalyyttinen ryhmäpsykoterapeuttikoulutus alkaa elokuussa 2023. Hakuaika on 1.-28.2.2023. Lisätietoa YouTube-videon esittelytekstissä.

Perjantaiseminaarit

Syyskauden ajankohdat ovat:

29. syyskuuta
3. marraskuuta
1. joulukuuta

Aiheet ja alustajat varmistuvat myöhemmin.

Muita ajankohtaisia aiheita

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy/Ryhmäanalyysiyhdistys ry yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa ovat käynnistäneet ryhmäanalyyttisen ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksen elokuussa 2021 ja elokuussa 2023.

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2024.

Yksilöksi ryhmässä -kirja, hinta 25 euroa sekä juuri painosta tullut kirja Senioripysäkki - ryhmänohjaajan käsikirja, hinta 20 euroa. Hintoihin lisätään postituskulut. Kirjoja voi tilata Aila Kauraselta ailakauranen@gmail.com tai puh. 0400 131 857. Lue myös lehdistötiedote.

Yhdistys Facebookissa

1 day 14 hours ago

Ilmoittautumiset www.ryhmaanalyysi.fi/ajankohtaista

1 day 14 hours ago

1 week 10 hours ago

Ryhmäanalyysiyhdistyksen perjanta-ilta 1.12 klo 16 aiheena on SOSIAALINEN TIEDOSTAMATON SUOMESSA alustajana Saana Janhunen. Klo 16-17.30 alustus ja keskustelu, kahvitauko, klo 17.45-19.15 keskusteluryhmä. Osoite on Laivastokatu

1 week 2 days ago

Tunteet ryhmässä-seminaari onnistuneesti ohi. Kiitos kaikille osallistujille, ilman teitä suurryhmä ei olisi ollut mahdollinen. Kiitos Tovelle, Juha-Matille, Ailalle, Kajlle ja pienryhmien ohjaajille. # ryhmäpsykoterapia #

2 weeks 5 days ago

📣 We are pleased to introduce our KEY NOTE SPEAKER representing the 👉Group Section Be sure to be there to listen to his interesting presentation.