Tapahtumat & ajankohtaista

Perjantaiseminaarit

Perjantaiseminaarit jatkuvat kevätkaudella 19.1., 2.3., 13.4. ja 18.5.

Talviseminaari 2018

Ryhmäanalyysin monet kasvot
Perjantai 2.2.2018, Helsinki

Ilmoittaudu seminaariin!

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMINEN
Kansainvälisiä seminaareja

EFPP Belgrade Conference 10-13 May 2018; Flyer-EFPP and Accepted Abstracts

The 42nd SH Foulkes Annual Lecture and Study Day in May 2018; Announcement and Registration form

GASi Summer School in Ljubljana 18-22 July 2018; Flyer-Ljubljana

Muita ajankohtaisia aiheita

Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy/Ryhmäanalyysiyhdistys ry aloittaa yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa ryhmäanalyyttisen psykoterapeuttikoulutuksen syksyllä 2018. Hakuaika helmikussaa. Tarkempaa tietoa Helsingin yliopiston koulutuksen esite ja kotisivut.

Weinberg-seminaari: Ryhmäanalyysiyhdistys ry/Suomen Ryhmäanalyysikoulutus Oy ja Suomen ryhmäpsykoterapia ry järjestävät yhdessä seminaarin 26.-27.10.2018 Helsingissä. Kouluttajana Haim Weinberg, teema on vielä täsmentymättä.

Tilaa Yksilöksi ryhmässä -kirja: Kirjan voi tilata Aila Kauraselta hintaan 25 euroa. ailakauranen@gmail.com tai puh. 0400 131 857. Lue myös lehdistötiedote.

Yhdistyksen uusimmat Facebook-julkaisut
2018/01/29
Videos of Northfield Revisited Speakers | Group Analytic Society International

Dear All,

The videos of the 4 Winter Workshop lectures are now available on the GASi website:

Best,

PETER ZELASKOWSKI
UKCP ... See more

Winter Workshop, 19th & 20th January 2018 Videos of Northfield Revisited Speakers VENUE: Birmingham UK – The Beeches Hotel and The Hollymoor Centre (former psychiatric hospital and home of the ... See more

2018/01/23

Suosittelemme lämpimästi myös tämän esitteen "täsmäjakelua" henkilöille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita ryhmäanalyytikon urasta. Hakuaika jo helmikuussa!
"Monien elämän ongelmien ... See more

2018/01/23
Group Psychotherapy | About Haim

Ryhmäanalyysiyhdistys ry ja Suomen ryhmäpsykoterapia ry järjestävät yhteistyössä seminaarin, johon saamme kouluttajaksi kunnianarvoisan Haim Weinbergin.
Seminaari järjestetään ... See more

Haim Weinberg Ph.D, is a clinical psychologist licensed in both California (PSY23243) and Israel, group analyst and Certified Group Psychotherapist (USA), in California, USA. He is the past President ... See more

« 2 of 8 »